koulutukset & workshopit.

Autan sinua ymmärtämään miten kuvatekoäly toimii ja miten saat sen tuottamaan konkreettista lisäarvoa yrityksesi myyntiin ja brändiin sekä liiketoimintasi kehittämiseen. Varaa alta maksuton 15min kartoitus!

Näin hyödynnät tekoälykuvia parhaiten liiketoiminnassasi!
Tuo itsesi ja yrityksesi ajan tasalle tekoälykuvien nykyhetkeen. Taika kertoo tekoälykuvista ja niiden parhaista hyödyntämismenetelmistä selkeästi ja ymmärrettävästi. AI- kuvien hyödyntäminen bisneksessä on osa laajempaa AI-taitojen kokonaisuutta, joka auttaa yrityksiä toimimaan älykkäästi ja tuottamaan lisärvoa digitalisoituvassa maailmassa.

Tilaa Taikalta kattava asiantuntijan konsultaatio AI-kuvien hyödyntämisestä liiketoiminnassa ja brändissä.

Tsekkaa tarkemmat tiedot tästä linkistä!
Älylukutaidon opettelu antaa opiskelijoillesi loistavat valmiudet tulevaisuuteen!
Olemme varmasti samaa mieltä siitä että medialukutaidon opettelu on erittäin tärkeää opiskelijoille. Nyt vielä sitäkin tärkeämpää on Älylukutaito.

Opiskelijat, jotka osaavat tunnistaa tekoälykuvia, ovat paremmin varustettuja pysymään mukana teknologian kehityksessä ja sopeutumaan nopeasti muuttuvaan mediaympäristöön.

Tilaa Taikalta kattava asiantuntijan workshop tai luento Älylukutaidot kehittämisestä! Tsekkaa tarkemmat tiedot tästä linkistä!
"Opetus on rauhallista, ymmärrettävää, selkeää sekä eritoten inspiroivaa ja kannustavaa."
Kiitos kärsivällisyydestäsi Taika kuvavelhonani ja oppaanani. 👉👉Siispä vinkkiviitonen arvon kollega: Jos olet graafikko, suunnittelija, viestintätiimin jäsen tm. ja esimerkiksi kiinnostunut tekoälytaiteen luomisesta, suosittelen lämpimästi tukeutumaan hänen kursseihinsa. Opetus on rauhallista, ymmärrettävää, selkeää sekä eritoten inspiroivaa ja kannustavaa.
Anna Broholm, pienisuuriidea.fi
Pk-yrittäjän yksilövalmennus
Ihmisiä kiinnostaa oppia, miten he voivat tehdä Taikatempun. Eli sama suomeksi: konkreettisia steppejä miten ryhtyä yrittäjäksi ja menestyä omalla jutullaan. Valmennuksessa keskitymme muun muassa toimivan ja erottuvan henkilöbrändin rakentamiseen sekä luomme uskoa omaan tekemiseen lähtökohdista riippumatta.
Kuka tahansa pystyy tekemään Taikatempun jos vain haluaa ja uskaltaa. Ja temppu tehdään tietenkin omalla nimellä - Janne tekee Jannetempun, Ritva Ritvatempun ja niin edelleen!
Tämä valmennus on sinulle joka haluat esimerkiksi kehittyä tekoälyn asiantuntijaksi tai ryhtyä yrittäjäksi visuaaliselle alalle, tai tarvitset motivaatiota, tukea ja sparrausta yksityisyrittäjyyteen alasta riippumatta. Hyppää haikaran siivelle, tehdään valmennuksesta sinun näköisesi!
Tilaa elämyksellinen AI-koulutus yrityksesi henkilöstölle tai vaikka itsellesi!
Taika vetää kustomoituja koulutuksia ja workshopeja niin yrityksille kuin yksityishenkilöillekin. Taika luo turvallisen ja kannustavan oppimisympäristön jossa jokainen pääsee loistamaan.
Kyllä, haluan tilata koulutuksen!
Täytä lomake ja Taika on sinuun yhteydessä.
📮 Lähetä
Kiitos yhteydenotostasi!
Back to Top